fbpx
Herreure

3 ure

Der findes et hav af forskellige ure og remme derude, så det kan være svært at finde ud af hvad man har brug for og bør have. Her kommer et bud på 3 ure, som jeg mener er relevante at have liggende. 

Urskiverne findes i mange forskellige størrelser og tykkelser, normalt er herreurernes urskiver omkring 40mm i diameteren. 

Armbåndsur i stål og med lænke

Et klassisk herreur, som passer til alt slagstøj og altid er stilfuldt at have rundt om håndleddet. Dette ur er til dig som har en let og elegant stil, men mangler noget for at fuldende looket. Der findes utallige varianter at stållænke ure, og det kan fås med urskive mange forskellige farver.

Armbåndsur med læderrem

Noget der særligt er kommet på mode, ved herreure gennem det sidste årti er læderremme, dette giver mulighed for at matche uret sammen med resten af dit outfit, som eksempelvis hvis har brune lædersko, og brunt bælte på, så kan du tilpasse dit ur, til dette. Her er jeg personligt selv fan af About Vintage rem skifte system, hvor mange nemt og let kan skifte remmen på sit ur, så hvis du både har sort og brun rem til dit ur, så kan du på få sekunder skifte dette, så uret passer til dit outfit på den pågældende dag.

Remme kommer i mange forskellige farver og nuancer, prøv derfor at vælge den farve som passer til dit tøj. 

Smartwatches

Smartwatches er ure som er blevet teknologiske, der kobles sammen med din mobil, derfor kan de meget mere end bare at vise klokken og være et accessoires til dit outfit, men nu kan du tjekke beskeder og mails på uret, og se hvilke vigtige møder du har i din kalender, høre musik osv. Flere af dem er lavet i et elegant design, og ligner meget almindelige ure, dog med en masse ekstra features. 

Nogle af urerne er lavet af IT-giganter, som Apple-watch, som er lavet af Apple, og derfor hænger sammen med din eventuel Iphone og Macbook.

Ulempen ved dette er dog at du hele tiden vil blive mindet om alle de beskeder der tikker ind, og kan derfor virke stressende og fjerne fokusset fra hvad du foretager dig. Samt at leve tiden på disse ure er kortere i forhold til almindelige ure, da teknologien bliver videre udviklet.

Hvis du er interesseret i, at se nogle af disse ure kan trykke på linket her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial