fbpx
Sportsure

4 grunde til at købe et aktivitetsur

Aktivitetsur, pulsur, træningsur, kalorietracker osv… I bund og grund taler vi oftest om det samme – nemlig et ur med mange funktioner, som kan bidrage til en mere aktiv livsstil. 

… Fremover vil dette type af ur omtales som et aktivitetsur. Du har måske set et sådant ur på en af de veltrænede i fitnesscentret? Måske har du mødt en løber med et aktivitetsur om håndledet på din løbetur? Eller på den ældre motionist? Eller på din kollega?  

Pointen er egentlig bare, at populariteten blandt aktivitetsure er steget markant blandt mange. Hvis du stadig går og overvejer om at anskaffe dig ét ur af denne kaliber, så kommer der her nogle grunde, som måske gør det lettere for dig at tage en beslutning. 

4 grunde til at købe et aktivitetsur

  • Du motiveres af et aktivitetsur

Dine skridt, din søvn, din træning.. Det lille armbåndsur dokumenterer din aktivitet, og det kan virke super motiverende, når du kan se effekten af din indsats. 

  • Du bevæger dig mere med et aktivitetsur

Jep – den er go’ nok! Undersøgelser viser rent faktisk at man bevæger sig mere end man plejer ved brug af et aktivitetsur. 

  • Du kan tabe dig med et aktivitetsur – men hvis ønsket er vægtøgning, er dette også muligt!

Hvis man bevæger sig mere end man plejer, så taber du dig. Simple as that – eller rettere sagt: hvis du forbrænder flere kalorier end du indtager, så taber du dig. Og omvendt. En del aktivitetsure kan måle din puls, og derved tracke din kalorier, hvorfor du kan danne dig et overblik over din kalorieforbrænding. Denne viden kan du bruge uanset om du ønsker vægttab, vægtøgning, eller hvis du bare gerne vil holde din vægt. 

  • Du kan holde øje med din søvn med et aktivitetsur

Søvn er vigtigt! Søvn har en generel betydning for dit velvære. Et aktivitetsur kan give dig et overblik over om du sover nok, og hvordan du sover. 

Hvis du ønsker at undersøge lidt mere om specifikke ure, så tag et kig på Sportsbuddy’s hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial