fbpx

Om mig

Velkommen til min side Yourwatch.dk

Læs endelig med hvis du har lyst, og knyt gerne en kommentar til mine indlæg – det kan være ris eller ros. Det hele er velkommen.

Min interesse for ure er vakt igennem de seneste år, hvor jeg selv er begyndt at gå med ure i alle anledninger om det er I fitness, I hverdagen eller til en tur i byen. I kraft af min store interesse for ure har jeg også oparbejdet en meget stor viden, omkring de forskellige teknologier bag forskellige urværker. 

Min hensigt med siden er, at vise urets funktion og design frem i de forskellige former det findes, samt hvorfor at et ur kan være mere end et accessoires, men også en investering som kan give et afkast over længere tid. Samtidig vil jeg på vise forskellige former for anvendelse af forskellige slags ure. 

Anvendelsesformer af forskellige ure, her vil jeg komme ind på hvordan man tilpasser uret til sit outfit i forskellige anledninger.

Uret er ikke bare en genstand, som kan fortælle dig hvad klokken er, men kan også være det der fuldender dit outfit, hvis du har sat det rigtigt sammen. 

Der findes mange forskellige mekanismer inden bag urskiven, og alt dette vil der være fokus på, på siden.

Jeg håber, at mine indlæg kan være med til at gøre dig klogere på, hvilket ur du skal investere i.

Hvis du også er på udkig efter en ny taske vil jeg gerne anbefale Taskeguruen.dk’s hjemmeside

Med venlig hilsen

Martin S. Rasmussen

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial